1:1 Yoga

Det kan for mange være svært at komme ud ad døren til yoga af forskellige årsager. Måske er det at være i et lokale med en masse nye mennesker overvældende, eller måske er du ramt af stress, eller, måske du har et ønske om at have fornemmelsen af at du kommer helt rigtig ind i stillingerne fra Yin yogaens og Restorativ yogas verden.

Uanset hvad der er din årsag til, at vælge det nærværende rum med ene undervisning, så vil jeg glæde mig til at arbejde med dig og gøre mig umage for at skabe et trygt rum hvor der er fuldt ud fokus på dig og det din krop har brug for.

Hvis du ønsker 1:1 undervisning er der mulighed for at jeg kommer til dig og medbringer alt det udstyr som skaber den perfekte ramme til at få det optimale ud af yogaen. Inden vi mødes har vi nået at tale lidt om hvad det er du ønsker vi skal fokusere på. 

Hvis du kommer til mig vil der være alt hvad du skal bruge og altid dejlig urtete eller kaffe på kanden i rolige omgivelser.

Du skal blot sørge for at iklæde dig behageligt tøj du kan bevæge dig frit i og varme sokker.

Hvad du kan forvente af en 1:1 session

  • Skræddersyet yogaprogram for begyndere med udgangspunkt i, hvor du befinder dig psykisk og fysisk lige nu.

  • En forståelse af, hvordan du dyrker yoga uden at få skader eller går over dine grænser.

  • Tips til hvordan du bedst mulig får yoga integreret i din hverdag.

  • Åndedrætsøvelser og meditationsteknik, der skaber dyb afslapning og ro.

  • Tilpassede yogastillinger- og sekvenser tilsendt efter sessionen, så du har en guide til at holde dig fast i din egen praksis

  • Orker du ikke eller ved hvor du finder dine yoga rekvisitterne. Så bestiller jeg gerne for dig, så du hurtig kan komme i gang med din praksis. 

Priser

Den første session er altid 2 timer 

1 session a 2 timer 1200 kr.

Efterfølgende sessioner 

1 session af 75 min 650 kr.

3 sessioner af 75 min 1500 kr.

Er det i hjemmet hos dig kommer der tillæg for kørsel og prisen afhænger af hvor du bor.