Om mig

Øget livskvalitet, indre ro, balance, trivsel og velvære.

En konsultation hos mig er garanti for en varm oplevelse, ”marineret” med kærlig omsorg og ”hverdags-magi.”

Du vil føle dig helt afslappet, udhvilet og opløftet.

Jeg har opnået en bred vifte af certificerede uddannelser.

Uddannelserne er udvalgte, så de giver  dig  et godt fundament,  der sikre varige forandringer på vejen til bedre trivsel.

Mit udgangspunkt er holistisk. Det handler om dig – hele dig!

Drivkraften for mig, er glæden ved at arbejde med mennesker, som tager sig tid til sig selv. Når jeg ser de har modet til, at genvinde  deres livskvalitet  igennem psykologisk indsigt i følelser, krop, spiritualitet og relationer.

Alt for mange har en stresset hverdag i konstant action med en stram agenda, overfyldte kalendere, for mange, aftaler, begivenheder og forpligtelser, så der ikke er overskud til familien – heller ikke i fritiden!  Det betyder, at tanken om tid til sig selv med rolige stunder er blevet en nærmest uopnåelig luksus på ønskesedlen.

Derfor følger jeg et koncept med afspænding af hele nervesystemet fra hovedet og ned i kroppen, så indre uro afløses af sund balance. Samtale og terapi fører til præcist den behandling, der matcher dine personlige behov; jeg tager dig med ind i et lyst, fredfyldt ”rum”, som jeg også selv gerne vender tilbage til – igen og igen.

Derudover er jeg certificeret som

Yin yoga er velegnet til alle og en vidunderlig praksis til at skabe ro, nærvær og stilhed. Det er en langsom yoga stil hvor du er i siddende eller liggende passive stillinger der varer 3 til 5 min. Fokus ligger i at forkælekroppen med blide stræk og at blødgøre kroppens dybere bindevæv, led, og sener
Yin Yoga er en stille og enkel praksis der inviterer dig til stilhed i hverdagen der ofte kalder på handling, omstillings parathed og tilgængelighed.
Måske du har prøvet andre yogaformer hvor der er planker, kriger og solhilsner, -dem er der ingen af i Yin Yoga. Her er det er ikke dig der skal passe til stillingen men stillingen der skal passe til dig.
Men selv om Yin Yoga er enkel og stille skal du ikke tage fejl, for der er elementer som ikke altid er lette eller behagelig. Du vil måske opleve at du kommer ud af din komfortzone, men det er lige præcis der gaven og magien ligger.

Uddannet hos Mari Nordstrøm Sattva Yoga 200 E-ryt yoga uddannelse

Yin Yoga Massage kombinerer blide stræk af kroppens yin-væv med stimulering af meridianer og andre teknikker, der beroliger nervesystemet, frigør vejrtrækningen og løsner op for spændinger i kroppen.

Uddannet hos Mari Nordstrøm Sattva Yoga

Yoga Nidra der betegnes ’yogiens søvn’, og kan beskrives som en særlig meditationsteknik, hvor du kommer i dyb afspænding i krop og sind. Yoga Nidra siges at frigøre vores kreativitet, gavne indlæringsevnen og give mulighed for dyb restitution.

Uddannet hos Mari Nordstrøm Sattva Yoga

SKØN INDRE RO kan være svær at opnå, men du finder den med Nada.
Den standardiserede øre-akupunktur er en internationalt anerkendt holistisk behandling med både fysisk og mentalt/psykisk restituerende virkning.

Det gør slet ikke ondt, når du får fem fine nåle stukket i hvert øre – og måske en enkelt ind mellem øjenbrynene; du kan eventuelt fornemme noget stramme lige efter, men det er kortvarigt og kan på ingen måde betegnes som smertefuldt.

Akupunkturen varer ca. 45 minutter og nydes med en kop Nada urtete, der understøtter behandlingen. De fleste oplever øjeblikkeligt en beroligende effekt.

Jeg anvender Nada individuelt og implementerer akupunkturen i bl.a. yoga-workshop, hvor det kan give god mening.
Yin yoga og Restorativ yoga har en meget værdifuld fællesnævner med Nada; de arbejder sammen i medianbanerne, beroliger nervesystemerne og renser ud i organerne.

Uddannet hos NADA Danmark v/ Lars Wiinblad

Narrativ samtaleterapi er en lidt dyberegående behandlingsform, hvor vi igennem gode samtaler i rolige omgivelser finder ud af, hvad dine fortællinger kan vise om dig selv – og måske røbe, hvordan de påvirker dit liv.

Det kan være, at du bare fortæller frit om dig selv i helt ukomplicerede vendinger, og det er naturligvis fint.
Men det kan også være, at fortællingerne kommer ind på lidt mere end blot almindelig orientering om løst og fast – f.eks. afsløringer af små problemstillinger, som har negativ indvirkning på dit liv.
I den narrative samtaleterapi kan især subjektivitet træde frem som årsager til, at livet leves på trods af blokeringer. Vi undersøger den negative fortælling, dens understøttende historier og hele baggrund, men også historier, der går i andre retninger end selve problemet,

Det er altid godt, at få talt ud af posen om tingene – og jo da især det, der blokerer og begrænser os i at føre det gode, frie liv, som vi går og drømmer om.
Men det hele handler altså naturligvis ikke bare om snak!
Jeg vil sammen med dig analysere dine fortællinger og forsøge at få dig til at skabe andre fortællinger med et løsningsorienteret indhold; du får værktøjer til at se nye muligheder for at handle på de ting og de områder, hvor du ønsker forandring for at opnå et bedre liv.

Uddannet hos DISPUK V/ Anette Holmgren

COACHING kan efterhånden lyde blot som et modeord, men det har i virkeligheden en dybere klangbund som en fin, balanceret terapi, hvor vi i fællesskab finder ud af, hvordan du finder harmoni med støtte og vej igennem tilværelsen.
Livet kan nogle gange føles som et forhindringsløb, hvor du har svært ved at navigere; måske unødvendige rutiner, regelsæt eller gamle overbevisninger står i vejen for, at du kan handle på de ting, der kan ændre og forbedre dit liv. Du kan som alle andre mennesker have svært ved at identificere dig selv og dine roller i problemstillingerne – og her kan coachingen være en stor hjælp til at finde vej til dine potentialer og løsningsmuligheder.
Der er mange fordele ved at vælge en coach, som jo skal være 100 procent neutral i forhold til vennen, chefen eller partneren, der ofte indgår i selve problemstillingerne. Jeg vil i første omgang lytte og lytte – for du er jo ekspert i dit eget liv! Men coaching er mere end sparring, fordi den også rummer analyse. Min tilgang er, at jeg gennem åbne, nysgerrige og måske undrende spørgsmål finder frem til, hvad der virker for dig og hvad du evt. skal forandre. Forudsætningen er kemi og et trygt, tillidsfuldt rum – kun dig og mig.

Uddannet Master coach, Life og Business coach hos Sofia Manning/ Manning Inspire

Enneagrammet kan bruges i alle relationer, i virksomheder, organisationer, teams, personligudvikling parforhold men især i relationen til dig selv og det begynder altid med dig selv. Det er for mig et unikt værktøj til at jeg og støtte dig, – om det er i dine nære relationer, relationen til dig selv eller på arbejdspladsen.

Enneagrammet kan give dig indsigter i noget som optager de fleste, nemlig hvad sker der i dig og hvad sker der over i andre.

Enneagrammet handler om at få indsigt i vores forskelligheder, i vores måde at være i livet på, vores karaktertræk, hvordan vi tænker, vi oplever, hvad vi motiveres af, hvad vi frygter, hvad der er vores basale ønske i livet, hvad der er vores basale frygt i livet og hvordan vi reagere når vi er under pres og i balance.

Enneagrammet kan ses som en guide, en indre gps der giver dig indsigt i din psykologi, det giver dig mulighed for at gå den vej der er god at gå, hvis du ønsker positive forandringer i dig selv og i relationen og kommunikationen til andre. Inden for Ennergram verden hørers det ofte sagt med disse ord ”Hvornår er du inspirerende at være sammen med og hvornår er du irriterende at være sammen med”.

Enneagrammet er et konkret og unikt værktøj. Det er en model der beskriver 9 personlighedstyper, 9 forskellige måder at være i livet på. Ennergrammet søger dybt ned i lagene i vores centrale motivationer, og hvordan de driver de måder, vi lærer, tænker, opfører os og udvikler sig på. Det undersøger vores mangler, frygt og behov. Det belyser også vores styrker og gaver Det hjælper os til at udvikle os som menneske personligt, i vores relationer og vores dynamik til andre. Det er et enestående værktøj fordi det forholder sig på en måde der er holistisk, etisk og bredt.
Det handler ikke om at placere dig eller os andre i kasser, – det handler i allerhøjste grad om at få dig ud af den kasse du har putte dig selv i. Den kasse eller det hamsterhjul, som skaber begrænsninger og måske stjæler livsmodet, kreativteten og glæden.

Uddannelse

Business master v/ Christel Seierø
Integral Enneagram v/ Henriette Claydon – Ennagram Akademiet
Mentor på uddannelser v/ Ennagram Akademiet

Læs mere om Enneagram typerne her

Referencer

Anne

“Hos Mai har jeg fået den kompetente og professionelle hjælp jeg havde brug for til at løse de udfordringer, jeg ikke selv kunne se mig ud af. Vores samtaler og de redskaber jeg har fået, har virkelig hjulpet mig til til en bedre hverdag. Det har gjort en stor forskel i mit liv”

Winni

“Kære Mai, Tusind tak for din omsorg i går, du har den største empati og omsorg, jeg nød hver et minut. Det er længe siden, jeg har slappet så meget af, som jeg gjorde i går,- det var skønt og jeg oplever at min indre uro er aftaget for en stund.. jeg vil sprede anbefalinger alle steder det er muligt, alle burde give sig en stund og opleve denne indre ro , indsigt og forkælelse”

Torben

“Glæder mig til yin yoga med dig, hver mandag morgen”

Jane

“Tusind tak for dejlig behandling i dag og kickstart af mit nye jeg. Jeg er taknemmelig for at du er med mig i processen på at hjælpe mig. Du er et fantastisk menneske – tak for de værktøjer du kommer i min baggage”