Restorativ Yoga

Restorativ yoga er en meget blid form for yoga og den bedste måde at beskrive fordelene ved Restorativ yoga er  at beskrive ulemper,- fordi der er faktisk igen ulemper, kun fordele og passer godt til alle mennesker.

Restorativ yoga hjælper dig ind til kroppens intelligens og med at finde din jordforbindelse og få redskaber til at navigere når tingene går stærkt.

Det er er dyb afslappende  form for yoga, hvor du ikke er aktiv, – måske som en lille del af opvarmningen, men ellers ligger du i veltilrettelagte stillinger i 10 til 20 min. Din krop støttes med yoga bolster, puder, tæpper, bælte og blokke. Så du ligger i en nærmest blød vægtløs tilstand. Du skal intet give blot modtage.

Når du ligger i stillingerne vil du opleve en form for vågen hvile, hvor du synker ind i en dyb stimulerende afspænding og afslapning. Målet er at du igennem de støttede stillinger hjælper hjerne til at forstå at den roligt kan slappe af der er ingen fare på færde. På den måde vil dine stresshormoner falde og de livsforbedrende hormoner stige, så din energi bliver balanceret.