Yin Massage

Yin Yoga massage er en  blid og nænsom velværebehandling, der har fokus på dit  bindevæv og åndedræt. Der er fokus på at tilføre øget flow til kroppens væv.

Inden du får behandlingen vil vi sammen finde ude af hvad det er din krop har brug for og efter behandlingen vil der være tid til at du kan komme til dig selv.

Behandlingen foregår på en madras på gulvet hvor du ligger fuldt påklædt i blødt og behageligt tøj og vare 90 minutter og kan efterfølgende, kombineres med blandt andet Nada og Yoga Nidra. Din opgave er at slappe af så meget det er muligt for dig og alt igennem hele behandlingen foregår i tæt samarbejde med dig. Behandlingen gør ikke ondt, den er blid og nænsom.

Igennem blide stræk af kroppens yin-væv, stimulering af forskellige punkter og meridianbaner i kroppen, beroliges nervesystemet og spændinger i kroppen hjælpes på vej til at slippe. og blive afspændt. Du vil opleve der er god tid til at mærke kroppen og effekten af de teknikker der bruges undervejs. Der anvendes tapping, blide strøg og stræk.

Det er ikke en forudsætning at du kender til Yin Yoga, den kan nydes uden kendskab.

Behandlingen finder sted i,  6710 Esbjerg V

Book: Send en mail til mail@maidinesen.dk